ENERGIELABEL

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een huis is, het beste label is A++++ en het laagtse label is G . Bij verkoop of verhuur van een woning is een energielabel verplicht maar ook als je niet gaat verhuizen kan het laten opstellen van een energielabel interessant zijn. Steeds meer hypotheekverstrekkers geven korting op de hypotheekrente bij een gunstig label.

Werkwijze

We maken een afspraak om de woning te bezoeken. Ter plaatse wordt de woning geïnspecteerd en worden alle relevante gegevens verzameld. Er worden onder andere foto’s gemaakt, maten opgenomen en alle installaties worden bekeken. Leg relevante documenten klaar op de keukentafel of lever ze vooraf digitaal aan. De opname in de woning duurt circa 60 tot 90 minuten. De uitwerking gebeurd op kantoor, het energielabel wordt afgemeld bij RVO. Je ontvangt het energielabel digitaal en het heeft een geldigheidstermijn van 10 jaar.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van de grootte van de woning of het appartement. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en zonder bijkomende kosten. 

Bij het laten opstellen van een taxatierapport én een energielabel geldt een aantrekkelijk combinatietarief. Informeer naar de mogelijkheden!

Appartement/ tussenwoning
0 – 99 m²
€ 299,- incl. BTW
Appartement/ tussenwoning
vanaf 100 m²
€ 359,- incl. BTW
Hoekwoning /
twee-onder-een-kapwoning
€ 375,- incl. BTW
Vrijstaande woning
t/m 199 m²
€ 425,- incl. BTW
Vrijstaande woning
200 – 250 m²
 € 459,- incl. BTW
Woningen en appartementen
groter dan 250 m² en bijzondere objecten
op aanvraag
Airconditioning aanwezig: + € 45,- i.v.m. extra rekenzone

 

Vraag via de module hiernaast direct een energielabel aan. We nemen na de aanvraag zo snel mogelijk contact op. 

 

 

 

.